Dávka jarnej energie ? Prichádzajú marcové novinky
Novinky
2022-03-04 16:27:39

Dávka jarnej energie ? Prichádzajú marcové novinky

Jar už klope na dvere a spolu s ňou naše svieže marcové novinky. Čo o nich môžeme prezradiť? Niektoré, ako Samsung Galaxy S22 a nová POP edícia klávesníc a myšiek od Logitech hýria atraktívnymi farbami, iné nadchnú svojimi parametrami a chcú ukázať, že sa ešte stále dá posúvať ďalej.

Jarný telefón

Myši a klávesnice Logitech Pop očaria atraktívnym dizajnom

Bezdrôtové klávesnice z tejto edície majú tlačidlá tradičného retro vystúpeného tvaru, ako poznáte z klasických písacích strojov. Sú okrúhle a jednoducho neprehliadnuteľné. Naviac máte k dispozícii 8 vymeniteľných klávesníc s emotikonmi, ktorými dáte okamžite najavo svoju náladu.

Nechýba ani 12 praktických funkčných skratiek, s ktorými bude práca za počítačom ešte rýchlejšia. Klávesnice Logitech Pop pripojíte súčasne k 3 zariadeniam. Túto vlastnosť ponúkajú aj bezdrôtové myšky, ktoré sú ku klávesniciam farebne zladené do setu.

Prednosťou je praktická technológia Logitech Flow, ktorá umožňuje myšou prenášať súbory medzi zariadeniami jednoducho – kopírovaním. Netreba sa obávať ani kompatibility a využitia. Myši fungujú s Windows, macOS, Chrome OS, Androidom a iPadOS. Na myšky sa tiež zmestilo špeciálne naprogramovateľné tlačidlo, ktorému môžete priradiť rozmanité funkcie alebo emotikon.

 

Kto povedal, že pracovný stôl musí vyzerať neutrálne a všedne? Myši a klávesnice Logitech Pop prichádzajú v 3 energizujúcich farebných kombináciách, a to nie je jediný aspekt, ktorým sa odlišujú.

Rádioprijímač od JVC pozýva do sveta hudby v nových aj tradičných formátoch

Na prvý pohľad sa zdá, že rádioprijímače s CD mechanikou sa dostali na okraj záujmov. Novinka v našej ponuke, model DAB+/CD JVC RD-E661B-DAB, však ukazuje svoju univerzálnosť a výbornú prispôsobiteľnosť. Bez zaváhania prehrá vašu obľúbenú hudbu z CD nosičov, USB flashdisku a naviac ho cez kábel AUX 3,5 mm prepojíte s telefónom či tabletom. Načo si to však komplikovať, keď k dispozícii je obľúbená Bluetooth technológia!

Tento rádioprijímač je pripravený na nový európsky štandard vysielania – digitálne vysielanie DAB+. Vo výbave má tiež klasický FM tuner, preto si svoje obľúbené rádiové stanice naladíte vždy v tej najlepšej kvalite. K dostaniu v 2 farbách (biely a čierny), s možnosťou sieťového a batériového napájania sa stane vaším novým spoločníkom kdekoľvek – či už doma, na chate, v kempe, alebo na záhrade.

JVC rádioprijímač Dab+

Oku lahodiaci Samsung Galaxy S22 nadchne super výbavou

Elegantné a výkonné telefóny Samsung Galaxy S22, S22+ a S22 Ultra sa postarali o očakávaný rozruch. Títo noví krásavci majú čo ponúknuť práve najnáročnejším užívateľom, ktorým záleží nielen na výkone výborných fotografických schopnostiach, ale aj špičkovom dizajne.

Napríklad Samsung Galaxy S22 láka na nádherný 6,1" Dynamic AMOLED 2X displej s Ful HD+ rozlíšením. Pracuje so 120 Hz obnovovacou frekvenciou a jeho maximálny jas dosahuje až 1300 nitov. Hoci v ružovej pôsobí jemne, jeho kryt je vyrobený z najpevnejšieho hliníka, krycie sklo Corning® Gorilla® Glass Victus® je na prednej a zadnej strane a nechýba mu ani zvýšená odolnosť IP68.

Trojica z produktového radu S22 sa hrdí top konfiguráciou, najmodernejšími komponentami, výnimočnou konektivitou a precízne vyladenými snímačmi, ktorým vzrástla veľkosť. Nič im tak nebráni vytvárať krásne a kvalitné snímky, dokonca aj počas nočného fotenia.

Samsung Galaxy S22

Na predstavení noviniek Samsung sme boli osobne. Článok so všetkými podrobnosťami si môžete prečítať tu.

Bezdrôtové Adidas slúchadlá sú ako stvorené pre športovcov

Predstavte si bezdrôtové slúchadlá s hmotnosťou iba 4,2 gramu na slúchadlo a aktívnym blokovaním okolitého hluku a ruchov na pozadí. Značka Adidas vie, čo športovci potrebujú, a preto do svojej ponuky pridala novinku – True Wireless slúchadlá Adidas Z.N.E. 01 ANC.

Nesú ikonický firemný dizajn s tromi pruhmi a ponúkajú výdrž 4,5 hodiny na jedno nabitie (alebo 20 hodín s nabíjacím púzdrom). Vzhľadom na to, že sa predpokladá ich športové využitie, dostali do vienka zvýšenú odolnosť IPX5, čím predbehli konkurentov zo svojej kategórie.

Hoci je prítomná funkcia aktívneho potlačenia okolitého hluku ANC, máte možnosť pri športovaní vo vonkajšom prostredí prepnúť na režim Awareness. S ním budete mať istotu, že si udržíte dokonalú obozretnosť vo vonkajšom priestore. Tieto slúchadlá sú vybavené vstavaným mikrofónom vyladenými dynamickými 6 mm meničmi. S elektronikou komunikujú cez Bluetooth 5.2 na dosah až 10 m od spárovaného zariadenia.

Slúchadlá Adidas

Inovatívna sušička Samsung AirDresser mení pohľad na starostlivosť o bielizeň

Premýšľali ste niekedy o tom, aké by to bolo mať sušičku priamo v šatníku? Zoznámte sa so sušičkou bielizne Samsung AirDresser DF60A8500CG/E2, ktorá vyzerá inak, ako bola zrejme vaša doterajšia predstava o sušičkách. AirDresser sa dá integrovať priamo do šatníka, kde sa pravidelne postará o vysušenie bielizne, jej osvieženie a tiež odstraňovanie zápachu a dezinfekciu odevov podľa vašich potrieb.

 

Zlikviduje až 99,9 % baktérií, vírusov a 100 % prachových roztočov. A keďže sa hrdí tým, že sa o oblečenie postará komplexne, môžete sa tešiť na krásne vyhladené kúsky.

Do vnútorného objemu tejto inovatívnej sušičky sa vojdú maximálne 3 bundy a 3 páry nohavíc. Pracuje efektívne, ticho a bez rušivých vibrácií. S pomocou inteligentných technológií dokáže vyhodnotiť najčastejšie používateľské návyky, a zároveň snímať zostatkovú vlhkosť v oblečení a prispôsobovať tomu svoj chod. Za zmienku stojí tiež funkcia odvlhčovania, pri ktorej nasaje do seba vlhký vzduch v šatníku a vráti ho naspäť vysušený. AirDresser je jednoducho navrhnutý tak, aby poskytol vašim odevom tú najlepšiu starostlivosť!

Samsung AirDresser

Objavujte vtáčiu perspektívu s najnovšími dronmi AUTEL

Čo tak sa pozrieť na krásne scenérie z novej perspektívy? Tento mesiac sa exkluzívne do ponuky DATART zaradila dvojica zaujímavo vybavených dronov Autel Robotics EVO Lite+ Premium a Autel Robotics EVO Nano+ Premium. Malé skladacie drony milo potešia svojimi letovými schopnosťami a vytváraním nádherných snímok s vernými farbami.

Väčší z dvojice, dron Autel Robotics EVO Lite+ Premium natáča videá v rozlíšení až 6K pri 30 fps a živý prenos zabezpečuje v rozlíšení 2,7K pri 30 fps až na vzdialenosť 12 km. O krásne čistý obraz sa starajú technológie automatického zaostrovania, HDR či režim na odstránenie oparu. Pri výdrži 40 minút letu na jedno nabitie a schopnosťou vyhnúť sa prekážkam v 3 smeroch z neho budú mať radosť pokročilí aj začiatočníci.

Menší z dvojice, dron Autel Robotics EVO Nano+ Premium, sa po zložení zmestí do vrecka. Hoci stojí menej, dostal do vienka zaujímavé lákadlá – natáčanie videí v rozlíšení až 4K pri 30 fpsživý prenos videa v rozlíšení 2.7K pri 30 fps na vzdialenosť až 10 km28 minút letu na jedno nabitie a vyspelý antikolízny systém.

Xiaomi Redmi Note 11 očarí veľkým displejom a dlhou výdržou batérie

Hľadáte šikovný telefón, ktorý nevyčerpá zdroje vo vašej peňaženke, no má všetko nevyhnutné, čo by v roku 2022 v mobilnom telefóne nemalo chýbať? Potom neprehliadnite nový Xiaomi Redmi Note 11 s konfiguráciou 4GB/128GB, ktorého najväčším lákadlom je pôsobivý 50 Mpx AI štvornásobný fotoaparát a rýchle reakcie vďaka zakomponovaniu výkonnejšieho procesora.

V kategórii mobilných telefónov do 250 eur toho predvádza prekvapivo dosť a pri bežnom používaní nepostrehnete žiadne zdržanie v plynulosti.

Pozerať sa budete na krásny 90Hz Full HD+ AMOLED DotDisplay s uhlopriečkou 6,43 palca. Xiaomi Redmi Note 11 je hrubý iba 8,09 mm, a predsa sa v jeho útrobách ukrýva 5000 mAh batéria. S podporou rýchleho 33 W nabíjania sa z 0 na 100 % kapacity vyšplhá už za 1 hodinu.

Ide dohromady OLED displej a vysoká výdrž batérie? Nový Asus Zenbook si získa aj náročných

Nový notebook Asus Zenbook 13 OLED (UX325EA-OLED695W) je presne tým parťákom, ktorý podáva želaný výkon a neprekáža ani pri cestovaní. S hmotnosťou iba 1,14 kg a rozmermi 30,4 × 20,3 × 1,4 cm sa ľahko zmestí do akejkoľvek tašky. Jeho kľúčovou prednosťou je OLED NanoEdge displej, ktorý ohúri verným zobrazením a maximálne realistickými farbami.

Tento prémiový notebook dostal do výbavy procesor 11. generácie Intel Core i3 s frekvenciou až 4,1 GHz a Hyper-Threading8 GB RAM512 GB SSD, zaujímavo riešený touchpad s numerickou klávesnicou batériu, s ktorou zvládnete fungovať až 13 hodín. Presvedčivo dáva najavo, že pri OLED displeji nemusíte obetovať výdrž batérie.

Má elegantný štíhly dizajn, no je prekvapivo skonštruovaný s dôrazom na vysokú odolnosť. Zmestili sa do neho aj moderné postranné konektory, ktoré si hravo poradia s bleskovým prenosom súborov. Predáva sa s predinštalovaným operačným systémom Windows 11 Home. Novinkou v marci je tiež softvér Microsoft 365 pre jednotlivcov ako darček k notebooku.

Majte svoje veci pod kontrolou s kľúčenkami FIXED Sense

Majú priemer menej ako 50 milimetrov, hrúbku iba 6 mm a ohurujú svojou užitočnosťou. Nové kľúčenky FIXED Sense prichádzajú v 6 farbách a v minimalistickom dizajne, avšak ich schopnosti si obľúbite okamžite. Ich úlohou je predovšetkým mať pod dohľadom vaše osobné veci. Preto, ak často hľadáte kľúče od bytu či auta alebo stratený telefón, s takýmto minipomocníkom ich nájdete bez stresu a rýchlo.

Prečo si kúpiť kľúčenky FIXED Sense? Vďaka Bluetooth 5.0 vám pomôžu s hľadaním vecí až na vzdialenosť 60 m. Skvelá aplikácia v češtine a kompatibilita s Android a iOS rozširuje ich využitie. Do vienka dostali senzory vlhkosti a teploty. Aktuálne hodnoty uvidíte prehľadne v aplikácii. Dvom programovateľným tlačidlám môžete priradiť funkcie až v 12 kombináciách, medzi nimi napríklad diaľkové ovládanie osvetlenia Philips Hue. Aký by to bol lokalizátor, keby o sebe nedal vedieť, však? Na výber budete mať z 10 melódií alebo LED svetlo pre diskrétne, tiché hľadanie.

Kľúčenka Fixed Smile

Vytvorte neopozerané snímky s telefónom Realme 9 Pro+

Skočme o kategóriu vyššie, k mobilnému telefónu Realme 9 Pro+ v konfigurácii 8GB/256GB. Jeho 90 Hz Super AMOLED displej s uhlopriečkou 6,4 palca si precíznym spracovaním kradne pozornosť od prvého pohľadu. Osadený je v tele s elegantným tenkým dizajnom, ktorý na zadnej strane dopĺňa fotoaparát so špičkovými parametrami.

O hlavný 50 Mpx senzor sa so všetkou dôslednosťou postarala značka Sony. V porovnaní s predchádzajúcou sériou zachytí o 63,8 % svetla viac pre ešte krajšie a realistickejšie snímky.

Batéria s kapacitou 4500 mAh zvláda celodenné vyťaženie, a ak by ste mu predsa len dali zabrať, s podporou superrýchleho 66 W nabíjania je naspäť v hre na 100 % za fantastických 30 minút.

 

Model Realme 9 Pro+ je v rámci produktového radu najvyššou triedou. Za pozornosť tiež stoja jeho lacnejší “súrodenci” – Realmi 9i 4GB/64GB a Realmi 9 Pro 6GB/128GB.

Set elektrických zubných kefiek Philips Sonicare 3100 sa šetrne postará o zuby

Jar – to je viac slnka, rastúce teploty, dlhšie dni a hneď viac dôvodov na úsmev. Aby bol ten váš krásne žiarivý a bez jedinej nedokonalosti, zverte svoju každodennú rutinu v starostlivosti o zuby elektrickým zubným kefkám Philips Sonicare 3100 HX3675/13. Ide o set sonických zubných kefiek za veľmi dobrú cenu, ktoré dokážu vykonať až 31 000 jemných, no účinných pohybov za minútu. Ak ste ešte nemali skúsenosti so sonickými kefkami, je dobré vedieť, že odstránia až 3 krát viac zubného povlaku ako mechanické kefky!

Konkrétne tento set Philips Sonicare 3100 HX3675/13 je vybavený tak, aby ste pri umývaní neuškodili zubom ani ďasnám. Inovatívny tlakový senzor vás okamžite upozorní, že príliš tlačíte. Už od prvého použitia si tak zuby čistíte lepšie a šetrnejšie. Jeden integrovaný časovač bude dávať pozor na 2-minútové celkové umývanie zubov, ďalší vás po 30 sekundách upozorní, že treba prejsť do ďalšieho kvartálu zubov. Poteší tiež ergonomický dizajnelegantné prevedenieextra jednoduché ovládanie a kompaktné USB nabíjanie.

Počítače a notebooky

Domáce spotrebiče

Krása a zdravie

Pre deti a bábätká

Domov

O nás

Kontakty a otváracia doba